Skriftstørrelse

Hopp til her

Stort møte om kjøttproduksjon på Rosfjord strandhotell

Nye muligheter for storfekjøtt- og melkeprodusenter på Agder!

Agder Angus, Nortura og Prima Jæren inviterer til stort møte om kjøttproduksjon! Møtet foregår på Rosfjord strandhotell torsdag 7. februar klokka 18:30

 

Markedet trenger og er villig til å betale for kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttprodusentene må få merpris for denne kvalitetsproduksjonen og restauranter og butikker må selge kvalitetskjøtt og -burger til riktig pris.

Ta med ektefelle/partner og kom til Rosfjord Strandhotell, torsdag 7. feburar kl 18:30. Middagsservering kl 20:00

Program:
  • Kategorisjef i Meny Espen Schønning Lie: Markedet for Angus. Vi tror på denne kvaliteten!
  • Kokk med ansvar for marked og innovasjon i Prima Jæren as, Anders Hellegaard: Hvorfor innovasjon og utvikling i kjøttproduksjonen er viktig. Arbeid i nettverk?
  • Regionsjef - region VEst hos Nortura SA, Einar Risnes: Lveranser tilmarkedet, riktig mengde, til rett tid og med riktig kvalitet
  • Fagleder Storfe FKRA, Ola Stene: Tema foring. Innspill fra NLR-Agder
  • Kjøkkensjef Kasper på Rosfjord serverer Agder Angus biff på sin spektakulære måte
  • USUS ved Siren Fredriksen, prosjektleder for Spissørlandet-satsingen gir info om matidentitet i Agder

Målgrupper:

  • Gårdbrukere: Etablerte, nye og alle med tanker om muligheten for å drive kjøttproduksjon i Agder. Mange melkeprodusenter kan supplere produksjon med kvalitetsproduksjon av kjøtt
  • USUS-bedrifter i konseptet "Spissørlandet"

 

  • Last updated on .
Åseral kommune