Kurs i Trygghetssirkelen

Åseral Helsestasjon vil gjerne invitere foreldre til barn 0-6 år til kurs i «Trygghetssirkelen».

Kurset vil ha fokus på foreldrerollen og korleis få til eit godt og trygt samspel mellom foreldre/omsorgspersonar og barn.
Me har spesielt fokus på korleis foreldre kan støtte barn sitt behov for tryggleik, utforsking og hjelp med å håndtere følelsar.

Me startar opp torsdag 18.oktober kl.17.00 i Åseral barnehage, og møtest deretter kvar andre torsdag, i alt fire gonger. (1.nov, 15.nov, 29.nov) Kvar kurskveld vil vare i ca 2 timar.

Det vil vere enkel servering.

Me ynskjer dykk velkommen til eit kurs med låg terskel, avslappa stemning og fokus på å vere gode nok!

Påmelding/spørsmål til Åseral helsestasjon, Hildegunn Sangesland på tlf. 97530758.

Helsing

Hildegunn Sangesland (helsesøster) og Guro Høiland (psykolog)

Trygghetssirkelen1

Åseral kommune