• Heim
  • Nyheter

Naturlostur til Lordehytta - sundag 26. august

Turlengde: 25 km på vei, sti og ulendt terreng.
Møtested: P-plass på Røysland (6 km nord for Kyrkjebygd, mot Ljosland)
Tid: Vi går klokka 08:30 fra Røysland

Langt inne i fjellheimen ligger dem storslåtte Lordehytta, bygget av Lord Salvesen tidlig på 1900-tallet. Både turen inn, naturen og hytta i seg selv er en opplevelse. Ordfører Oddmund Ljosland står for bål, kaffi og Lord Salvesen-historier inne ved hytta. Etter turen blir det anledning for turdeltakerne å se filmen om Lord Salvesen på Minne kultursenter i Kyrkjebygd.

Dette er en nokså lang tur som mange vil si er krevende. Regn med 7-8 timers gange.
Det er en del myr innover, så støvler eller vanntette sko anbefales.

NB! Ved tett tåke kan turen bli avlyst. Følg med på værmelding, og sjekk arrangementet på facebook for oppdateringer.

Åseral kommune

Post- og besøksadresse: