• Heim
  • Nyheter

Tilbudsinnbydelse: Bortelid vannbehandlingsanlegg

Åseral kommune innbyr til tilbud på totalentreprise på utvidelse av vannbehandlingsanleggetÅseral kommune innbyr til tilbud på totalentreprise på utvidelse av vannbehandlingsanleggetpå Bortelid med et filter i prosesslinje nummer 2.

Konkurransen er offentliggjort i Doffin den 22.06.2018, kfr. D2.2.1. Den gjennomføres somKonkurransen er offentliggjort i Doffin den 22.06.2018, kfr. D2.2.1. Den gjennomføres somprosedyre «Åpen tilbudskonkurranse» med forhandling med alle tilbyderne i følge Lov omoffentlige anskaffelser samt Forskrift om offentlige anskaffelser (FOA), kfr. B1

Les meir i vedlegga:

Åseral kommune