• Heim
  • Nyheter

Tilskot til verksemder i Åseral og omegn

Til verksemder i Åseral og omegn

Det vert også i år gjeve tilskot frå Åseral kommune til dei verksemdene som har ungdom i arbeid sommaren 2018.
- Eit av vilkåra er mellom anna at ungdomen fyller 16 eller 17 år i løpet av 2018 og er heimehøyrande i Åseral* (sjå elles søknadsskjema for andre vilkår).
- Tilskotet utgjer kr 80,- pr time i maks 2 veker (37,5 t/v).
- Tilskot vert ikkje gjeve dersom ungdomen i tillegg har sommarjobb i Åseral kommune.
- Tilskotet kan søkjast av alle private verksemder, òg dei som ikkje er heimehøyrande i Åseral.
Ta kontakt med Åseral servicekontor for nærare informasjon. ”Søknadsskjema – verksemder” skal nyttast.

(* Registrert i Folkeregisteret med bustadadresse i Åseral kommune.)

Søknadsfrist for verksemder: 9. april 2018

Åseral kommune